English | Български
Стани част от екипа на Тайтън Гейт! Ние сме българска IT компания, развиваща собствени продукти в областта на дигиталните медии и реклама, изцяло насочени към международния пазар. Научи повече за нас тук.

Ето само някои от многото причини да кандидатстваш при нас:


Програми за обучение
Сутрешна закуска и кафе
Дни за работа от вкъщи
Спортна карта
Допълнително здравно осигуряване
Добре заредена кухня
Нарастващ отпуск
Споделено пътуване до офиса

Виж какво казват някои от колегите:


 • Testimonial Pavel“Ние сме екип, като това не пречи и да сме индивидуалностите, които реално сме. Стремим се да правим нещата наистина добре, до най-малкия възможен детайл, а не само да изглежда така. Тази атмосфера е толкова завладяваща, че ми влияе и на мен като личност и начинът, по който това се случва ми харесва. Работата ми ме предизвиква да се развивам и виждам, че това, с което се занимавам е значимо.”
  Павел, Мениджър Системна интеграция и анализ, PubGalaxy
 • Testimonial Rado“След 8 години в Тайтън Гейт и PhoneArena, мога да кажа, че това е място, където всеки амбициозен човек има шанса да развие и използва творческия си потенциал. Хората с идеи и желание да създават нови продукти и решения получават поле за изява, а усилията им са обективно оценени.”
  Радослав, Мениджър екип Автори, Phone Arena
 • Testimonial Gabriela“Като професионалист, за мен е важно мнението ми да бъде търсено и уважавано. Като майка, семейството е неизменна част от моя живот. В Тайтън Гейт се убедих, че не е нужно да избирам между двете и мога да имам пълноценно семейство и кариера едновременно.”
  Габриела, Мениджър Бизнес развитие, Phone Arena
 • Testimonial Mirela“Работата в Тайтън Гейт ми даде всичко това, което винаги съм търсила - компания, която те насърчава да се развиваш и да израстваш, колеги, които винаги стоят плътно зад гърба ти, динамична работна атмосфера, в която няма как да скучаеш нито за ден. Горда съм да съм част от такъв невероятен екип!”
  Мирела, Акаунт мениджър, PubGalaxy
 • Testimonial Sabina“Харесва ми, че Тайтън Гейт е компания, която си проправя път в една глобална индустрия, като за много от нашите клиенти и партньори тя е и една от първите им асоциации с България. За мен е важно, че усилията на всеки биват оценени и компанията постоянно се стреми да създава комфортна среда за екипа. Вместо "Като за българска компания, това е добро място за работа", бих казала просто "Това е добро място за работа".”
  Събина, Продажби, PubGalaxy
 • Testimonial Nikolay“В PubGalaxy откривам микс от забавление и сериозна работа. Има много за вършене и за научаване, но в същото време има и време за почивка и забавления. Цялата атмосфера е много отпускаща и е страхотно!”
  Николай, Рекламни операции, PubGalaxy

Отворени позиции:

Отдел Локация
Senior Sales Consultant Виж повече Varna and Sofia

Бъдете oсведомени
Разберете първи, когато имаме нови позиции.
Моля, потвърдете записването ×


Последни статии

Виж всички статии