English | Български
Стани част от екипа на Тайтън Гейт! Ние сме българска IT компания, развиваща собствени продукти в областта на дигиталните медии и реклама, изцяло насочени към международния пазар. Научи повече за нас тук.

Ето само някои от многото причини да кандидатстваш при нас:


Програми за обучение
Сутрешна закуска и кафе
Дни за работа от вкъщи
Спортна карта
Допълнително здравно осигуряване
Добре заредена кухня
Нарастващ отпуск
Споделено пътуване до офиса

Виж какво казват някои от колегите:


 • Testimonial Pavel“Ние сме екип, като това не пречи и да сме индивидуалностите, които реално сме. Стремим се да правим нещата наистина добре, до най-малкия възможен детайл, а не само да изглежда така. Тази атмосфера е толкова завладяваща, че ми влияе и на мен като личност и начинът, по който това се случва ми харесва. Работата ми ме предизвиква да се развивам и виждам, че това, с което се занимавам е значимо.”
  Павел, Мениджър Системна интеграция и анализ, PubGalaxy
 • Testimonial Rado“След 8 години в Тайтън Гейт и PhoneArena, мога да кажа, че това е място, където всеки амбициозен човек има шанса да развие и използва творческия си потенциал. Хората с идеи и желание да създават нови продукти и решения получават поле за изява, а усилията им са обективно оценени.”
  Радослав, Лидер екип Автори, Phone Arena
 • Testimonial Gabriela“Като професионалист, за мен е важно мнението ми да бъде търсено и уважавано. Като майка, семейството е неизменна част от моя живот. В Тайтън Гейт се убедих, че не е нужно да избирам между двете и мога да имам пълноценно семейство и кариера едновременно.”
  Габриела, Бизнес развитие, Phone Arena
 • Testimonial Mirela“Работата в Тайтън Гейт ми даде всичко това, което винаги съм търсила - компания, която те насърчава да се развиваш и да израстваш, колеги, които винаги стоят плътно зад гърба ти, динамична работна атмосфера, в която няма как да скучаеш нито за ден. Горда съм да съм част от такъв невероятен екип!”
  Мирела, Акаунт мениджър, PubGalaxy
 • Testimonial Sabina“Харесва ми, че Тайтън Гейт е компания, която си проправя път в една глобална индустрия, като за много от нашите клиенти и партньори тя е и една от първите им асоциации с България. За мен е важно, че усилията на всеки биват оценени и компанията постоянно се стреми да създава комфортна среда за екипа. Вместо "Като за българска компания, това е добро място за работа", бих казала просто "Това е добро място за работа".”
  Събина, Продажби, PubGalaxy
 • Testimonial Nikolay“В PubGalaxy откривам микс от забавление и сериозна работа. Има много за вършене и за научаване, но в същото време има и време за почивка и забавления. Цялата атмосфера е много отпускаща и е страхотно!”
  Николай, Рекламни операции, PubGalaxy
 • Testimonial Matt“Австралиец във Варна? Перфектна комбинация - Тайтън Гейт ми предлага всичко. Това е компанията с най-големия потенциал в индустрията на глобално ниво. Имах късмет да получа шанса не само да стана част от невероятната култура, динамичен, фокусиран и отдаден екип, но и да имам възможността да помогна на Тайтън Гейт да се трансформира и да расте. Вълнувам се, че ще мога да бъда част от създаването на бъдещето на Тайтън Гейт. Вярвам, че в личен и професионален план това ще бъде едно невероятно преживяване.”
  Мат, Оперативен директор, PubGalaxy

Отворени позиции:

Отдел Локация
Sales Manager Виж повече Varna and Sofia
Marketing Director Виж повече Varna and Sofia
SEO and UX Expert - Phone Arena (In-house) Виж повече Varna and Sofia
Senior Trainer Виж повече Varna
Business Development Executive Виж повече Varna and Sofia
IT Director Виж повече Varna and Sofia
News Writer - PhoneArena Виж повече Varna and Sofia
Business Development Specialist with English - PhoneArena Виж повече Varna and Sofia
Business Development Executive PG Виж повече Varna and Sofia
Manager Partner Relations Виж повече Varna and Sofia
Senior PHP Developer Виж повече Varna and Sofia
Product Development Expert PhoneArena Виж повече Varna and Sofia
In-house Sales Expert - PhoneArena Виж повече Varna and Sofia

Бъдете oсведомени
Разберете първи, когато имаме нови позиции.
Моля, потвърдете записването ×


Последни статии

Виж всички статии